vrijdag 26 december 2008

Oost West Grillroom - Cafetaria, Eindhoven

Het is Tweede Kerstdag.
Dan kun je een aantal dingen doen: je gaat naar de meubelboulevard en IKEA, je kunt lekker thuisblijven, of je kunt de fiets pakken en een broodje frikandel met mayo halen.

Dan ga ik voor dat laatste. Deze keer heb ik een broodje frikandel met mayo besteld bij Oost West Grillroom - Cafetaria aan de Kruisstraat in Eindhoven
Een van de weinige snackbars die al om 12 uur open was op Tweede Kerstdag.

We waren de enige klanten op dat moment, en omdat het nog zo vroeg was, moesten we langer wachten dan normaal op onze bestelling: het vet moest nog heet worden.
De service verder was goed. Het broodje wordt op een bordje aan tafel gebracht, en je krijgt een "Smakelijk eten!" te horen. Altijd fijn als je een broodje van 2 euro's te bikken krijgt.

Het broodje is een klein Turks broodje wat gegrild is. De buitenkant is krokant, de binnenkant is taai. Het lijkt wel opgepiept... minder dus.
Het broodje is zo groot, dat de doorgesneden frikandel nog niet het hele broodje bedekken kan. Veel brood zonder vlees dus... erg jammer.
De mayo is er als laatste via de pomp op gekomen... vooraan in het broodje. Hierdoor is je eerste hap een mond vol mayo en brood. Als je dan verder eet, heb je op een geven moment geen mayo meer... doodzonde, want de frikandel is namelijk erg lekker.

Een heerlijk gekruide (halal) frikandel die goed van kleur is en net uit het vet komt, en dus goed warm is.

Al met al was het de fietstocht meer dan waard...

De punten:
1. service vd zaak: 4 pt.
2. Versheid vh broodje: 2pt.
3. Hoeveelheid mayo: 2 pt.
4. De smaak vd mayo: 4 pt.
5. De smaak vd frikandel: 5 pt.
6. Temperatuur vd frikandel: 4 pt.

Dat geeft een totaal van 21 punten!

1 opmerking:

  1. haha oke ik werk in oost west maar heb er nog nooit echt op gelet!
    xxx marielle

    BeantwoordenVerwijderen